Antebeat

Antebeat ”Ante” Selve planeten, Antebeat, ligger længere væk fra stjernen end Terra fra Sol, og er mindre. Stjernen Antebeat er ligeså stor som Sol. Der er derfor ikke meget lys på antebeat og der er generelt koldt, med en masse regn. Der falder sne ved polerne, men ikke særligt meget og det er de færreste der har set det eller hørt om det.

Befolkning: Befolkningen, Beater, har ringe adgang til lægehjælp af al art. De har ringe forstand på hygiejne, så selv de rige kan til tider være ildelugtende og beskidte. Jo rigere, jo bedre lægehjælp og hygiejne, er en god fingerregel. Der er en del forskellige racer og arter af mennesker på planeten, og eftersom ”Ante” ligger i nærheden af to abhuman planeter er befolkningen mindre racistiske. En gang imellem opstår der kontakt til rumvæsner (nogen blå tentakel ting, Yieb, der stjæler Imperiets ressourcer i Antebeat systemets atsroidebælte). Der har været flere kampe mod de blå Yieb og xenos’ene betaler evig bod til Imperiet for ikke at blive slået ihjel. Derfor mener Beaterne ikke nødvednigvis alle sammen, at xenos bare skal dø, men også en del gange at man skal udnytte dem til egen fordel istedet. Officielt er holdningen dog at Xenos skal dø, men pengene der kommer ind er for gode til at sige nej til.

Storbyer: Der er kun en enkelt by på ”Ante”, men den dækker 30% af overfalden. 40% af overfladen er vand og 30% er store indhegnede parker, der bliver benyttet til at producere mad.

Politik: Indenrigs politik er styret guvernøren, med hjælp fra planet rådet, der er valgt ved valget. Planetrådet kan nedlægge veto mod guvernøren, hvis rådet er enige med hinanden. Udenrigs politik er styret af guvernøren og planetrådet.

Den der ejer mest bliver guvernør ved hver valg periode.

Planetrådet (16 mand) bliver valgt ind ved valget, af selvejere. Selvejere er folk, der ejer en forretning eller anden virksomhed og har ansatte. Hver selvejer har en stemme.

Religion: Ecclisiarchiet har en masse små kapeller rundt om på planeten og laver små optog i gaderne. Ca. hver 10 gade har et chapel. Ingen af dem er særligt store, men altid lige større end de omkringliggende bygninger. Ecclisiarchiet har ikke forfærdeligt stor magt på planetten og er temmelig modererede i deres fanatisme i forhold til resten. De fleste dage går med ceremonier til ære for kejseren og prædikener til ære for kejseren. Der bliver skriftet til præsterne, som oftest idømmer syndere faste og/eller hårdt arbejde i kapellet, så de mangler aldrig arbejdskraft. Ecclisiarchiet ses som dem, der tager vare på folkets spirituelle velvære og som viser den korrekte væremåde, der giver adgang til efterlivet.

Propaganda: Der er fladskærme, eller 2d holografiske skærme på hver af de små gader på planeten. Hver time kommer der nyheder på med nyt om hvad der sker på planeten, naboplaneterne eller kampagner som Antebeat har soldater i. Resten af sendetiden er opfodringer til at skrifte, opfodringer til at melde sig selv eller andre i tilfælde af psychic talenter eller mutationer, opfodringer til at melde sig til PDF eller Imperial Guard, opfodringer til at rydde op efter sig, vejledninger i hvorledes man er den bedste indbygger for Imperiet og lovprisning af Imperiet.

Lov og Straffe: Normal lovgivning for Imperiet.
 • Modstand mod ens overordnede er forbudt.
 • Ingen er over loven.
 • Dommerne kender loven bedre end dig. Så de har ret.
 • Dommerne er styret fra jorden
 • Modvilje overfor det Imperielle samfund er kriminelt.
 • Tyveri fra betydningsfulde personer er kriminelt (Det er også kriminelt for ikke betydningsfulde personer, men dommerne gør bare ikke noget ved det).
 • Angreb på og mord af betydningsfulde personer er kriminelt (Det er også kriminelt for ikke betydningsfulde personer, men dommerne gør bare ikke noget ved det).
 • Alle kriminelle, der ikke dør under tilfangetagelsen, bliver lavet til sevitors, hvilket gør at det egentligt ikke er offentlig straf, men skiltene på servitors benyttes i stedet til at afskrække folket. Udenrigspolitik: Der er 2 andre beboede planeter i systemet, som Antebeat har gode forhold til. De er beboede af abhumans, afvigende mennesker som grundet naturlige forhold er muteret på en stabil måde. Ad. Mech har sagt god for dem.. Det er Ratlings og Glasskins, høje grimme mennesker, malet med forskellige farver, oftest grå toner.

Sociale forhold: Midtbyerne er civiliserede og folk har nogenlunde vilkår. Arbejder fra solopgang til solnedgang hver dag og har 2 dage fri hver anden uge. Familier bor i huse eller lejligheder, hvorimod individuelle bor i et soveværelse, hvor resten af huset er delt med flere. Industri byerne er hvor tiggere og ikke selvforsørgende bliver sendt hen. De får ikke penge men kost og logi. Boliger til familier, resten bor i sovesale, hvilket opfodrer til familier. Kosten bliver spist i store kantiner. Arbejde hver dag, med et par fridage om mdr.

Ceremonier: Kejserens dag, med parader og fest. Fridag for alle.

Den store klokkes dag. En dag hver mdr. Desuden hyldester til de afdøde helte, hvor der gives gaver til ens venner og familier, samt ofringer til kapeller. Der bliver opretholdt fred og ro, kun klokker må spille. Livet værdsættes og der bliver vist venlighed over for fremmede og kriminelle. Desuden er det den dag hvor servitors ofte bliver vedligeholdt.

Sankt Leopolds dag. Fridag og fest dag. Sankt Leopold den blodige befriede subsektoren for kættere og rumvæsner efter Age of Apostasy. Han bliver portrætteret som en mand i hvid kåbe, med et lysende sværd, en boltpistol og en skinnende sølv rustning og langt lyst hår. Han er indsmurt i blod fra fjenderne omkring ham. Bag ham ses en hær af kejserens dødsengle i vidunderlige rustninger med sværd og skjold. (de flyver, men har ingen vinger).

Karneval. Rige laver parader og klæder sig ud. Befolkningen ser på, dagen efter opvarter befolkningen de rige.

Underholdning: Antebeat har følgende former for underholdning:
 • Bar, hvor der bliver solgt amasec (destilleret vin), vin, øl, sprut af forskellig slags og te. Det kan forekomme at der er anden underholdning, som f.eks. musik, et liveband, gøglere eller strippere.
 • Teater
 • Balletter
 • Operaer
 • Der er ingen gademusikanter eller gade gøglere, da det er forbudt.
Antebeat har følgende former for sportsgrene:
 • Gadeløb; er et orienteringsløb med en deltager fra forskellige gader. Deltagerne får hver en separat rute af samme længde og den første der når enden vinder. Hver deltager får en trækølle og må ikke benytte sig af navigationsudstyr. Trækøllen bliver vigtig hvis man får en rute igennem en modstanders gade, eller hvis man støder på en af de andre spillere.
 • Blodbowl/rugbi, hvilket dog kun spilles i nærheden af hovedstaden.

Økonomi: Guld og stykker af guld bliver benyttet som betaling for næsten alt, folk der ikke ejer guld er fattige og lever et liv i samme stil som slaver. Disse arbejdere, som de bliver kaldt, bytter i stedet ting, hvilket ses på med foragt. Det at bytte er et tegn på at man er fattig og ikke kan brødføde sig selv.

En femtedel af Antebeats befolkning ejer guld i større eller mindre grad.

Infrastruktur: Langt de fleste mennesker bruger det store underjordiske fællestransportsystem. Det er billigt, men er enormt stort. Selve togene er enormt store, med skabe og rum på ydresiden til transport af vare. Det køre på en blanding af damp og el. De har ca. samme højde og bredde som et 1etagers hus.

Næsten alle veje på overfladen er ikke særligt brede og uegnede til andet end små køretøjer, som motorcykler og knallerter. Der er få veje som er store, de er i nærheden af lufthavnene. De rige benytter sig af hovercars eller lignende.

Ad. Mech. Står ikke for produktionen af vare, men udføre kontrol af manefactorium og af dets automatiske maskiner og styre servitors. Desuden samtaler de med de logiske motore og udføre de nødvendige ritualer. Fabrikker er i stedet for Ad. Mech. styret af selvejere, folk der har råd til at købe/lave/bruge en fabrik.

Der er et enkelt stort centralt adminstratum. Der er et enkelt centralt generatorim, med forskellig produktion.

Historie: Skt. Leopold befriede subsektoren.

Antebeat

Life is a prison. Death is release. Migal