Koygen II

Koygen er den ældste planet i subsektoren og har været beboet af mennesker siden Dark Age of Technology. Det er en death world, en kviksandsplanet, hvor det våde sand bevæger sig evigt som et hav. Befolkningen lever på store arker, med plads til et par tusinde mennesker. Arkerne bevæger sig over dette sand hav ved hjælp af en blanding af hjul, bådskrog og sejl.

Planter er sjældne på arkerne og kan næsten ikke gro i det tørre luft, men sand havet har et væld af planter, der skal høstes for at opnå føde til Koygen’er.

En enkelt by er blevet bygget i fordums tid, Hullet. Placeret på en tektonisk plade, med en kæmpe dæmning uden om byen og sluser der giver adgang til havet udenfor. Byen har en stor produktion af metal, fra planetens kerne, der bliver transporteret op i de store fabrikker i omløb om Koygen. Der producere servitor fabrikkerne alle ting, lige fra gafler til rumskibe.

Koygen importere meget Promethium fra Koygen V.

Folk fra Koygen har et dårligt omdømme. Rygtet går på at de har rødglødende øjne og kan brænde folk med deres blik. Desuden kan de fremkalde dæmoner med tankens kraft og overtage din krop og sjæl med et håndsignal. Dette kommer dog ikke fra propaganda nyhederne, snarere tværtimod, Imperiet forsikre befolkningerne på de omkringliggende planeter at Koygen’er er normale mennesker. Rygtet lever dog ufortørnet videre i befolkningen på de forskellige planeter hovedsageligt grundet Kætterkrigen.

Befolkningen lever hovedsageligt isoleret på planeten, og er ofte kun synlige for andre når deres renselses regimenter tjener i Imperiets krige.

Koygen II

Life is a prison. Death is release. Migal