Krarkens tempel

Ødelagt forge world.

Orker inficere denne planet, de ankom for ca 50 år siden. Ca. en tredjedel af planete er tabt og halvdelen af planeten ligger i ruiner.

De fleste af Efterretnings Tjenesten har deltaget i denne krig, som endnu raser. De som har deltaget er Løjtnant Straken, Senior Sergent Krisnas og Sergent Volk. Resten er tilgået ved oprettelsen af 131th.

Placering i systemet

Tæt på warp anomaliteten, så afstanden fra en sikker warp indgang til planeten er kun et par dages sejlads, hvor det plejer at være uger.

Udseende

Den røde stjerne giver et uhyggeligt lys på planeten. Det meste af tiden består af morgen- eller aftenrøde og i løbet af dagstimerne er solen stor og rød. Der er ingen måne, så nætterne er kun oplyst af stjernerne, satelitter og rumstationer.

Det meste af overfladen er dækket af vand, beton eller metal. Jord er en mangelvare på planeten. 85% vand fordelt i mange firkantede søer af varierende størrelse.

Vandet er saltvand, hvilket medfører at de store metaliske elementer på planeten ruster og betonen opløses. Dette giver en ruin-agtig stemning.

Klima

Regn-, storm og smog skyer er dominerende på planeten. Stille dage med solskin er få. Temperaturen er kølig, ofte mellem nul og ti grader.

Regnen gør bevægelse besværglig, da afvanding af de store bebyggede områder er en mangelvare. Derfor ligger der ofte vandpytter af varierende dybde på de ellers normalt tøre overflader, hvilket medfører at det er gladt og selvfølgelig vådt.

Befolkning

Alle indbyggere tjener Cult Mechanicus.

Planeten er ringe befolket, det meste ligger i ruiner.

Regering

En gammel, men næsten udødelig, fabrikator general, der er i symbiose med planetens maskineri, står for ledelsen af planeten. I skrivende stund er der dog indført militærlov på planeten.

Et råd af præster står for at fortolke fabrikator generalens ønsker.

Regeringen og rådet har ikke tilkendegivet nogen politisk retning indenfor Cult Mechanicus, men antages at være Imperio-Cognistican’ere.

Lokale mutationer

Visse fødes med egenskaber der gør det nemmere at se variationer i det røde lys og kan derved se i farve under de kraftige aften- og morgenrøde, istedet for blot rød/sort.

En minoritet fødes med egenskaber der gør det muligt at se i det infra-røde farvespektrum, dvs. kan se varmestråling.

Plante og dyreliv

Der er store mængder af alger og tang mm. i de store søer.

Fugle liv er begrænset til at leve i, omkring og imellem søer. Hovedsageligt måger, men også andre mere eksotiske arter.

Insekter lever i nærheden af søer. Primært blodfluer og myg.

Masser af fisk og farlige dyr lever i søerne. Dhen Rabi er en af de væsner der gør at angreb over vand altid medfører en risiko for at blive spist. De kommer i varierende størrelse og der går rygter om at ubåde er blevet angrebet og sunket af disse væsner. Dhen Rabi lever normalt af at spise de store hajer, men jager gerne mennesker.

Der findes et mindretal af amfibiske dyr. Få af disse er farlige for mennesker. Eksotiske krokodille væsner er blevet indført på planeten for tusindvis af år siden og de klare sig godt nok.

Krarkens tempel

Life is a prison. Death is release. Migal